top of page
 • Facebook Social Icon
IMG_9306.JPG

„Más lapra tartozik”

„Senkitől nem lehet elvárni, hogy a más bajával legyen elfoglalva. De azért az sem szerencsés, ha a körülöttünk igyekvők, álldogálók vagy üldögélők néma és érdektelen statisztákká válnak, akik csak akkor tűnnek fel a maguk egyediségével, amikor láb alatt vannak vagy valami baklövést követnek el. Történetük talán más lapra tartozik, mégis része a sajátunknak.

 

Aki mindig is szeretett volna egy nem létező könyvet olvasni, itt az alkalom! A Más lapra tartozik a honlapomon olvasható fejezetekből alakul majd teljes művé, melyet 2021 őszéig itt, a holchgabor.com oldalon, az év vége felé e-könyv formátumban, az ünnepek beköszöntével pedig reményeim szerint nyomtatott kötet formájában is olvashattok majd!

Az Ez a város egy távoli bolygó című 2018-as könyvemmel ellentétben ebben a kötetben nem a saját történetemet írom meg, hanem olyan valóságos mesefigurákét, akiket az elmúlt majd' ötven év során volt szerencsém többé-kevésbé megismerni. Van közöttük olyan akit totyogós koromtól ismerek,  olyan, akivel egyetlen beszélgetés erejéig találkoztam, egyikük történetét másodkézből, de megbízható forrásból hallottam, és belekerült a szövegbe egy olyan beszélgetés is, mely a fantáziám szüleménye.

A Más lapra tartozik folyamatosan alakuló fejezeteit egy egyszeri tagság megváltásával lehet nyomon követni, melynek díja magában foglalja a már meglévő fejezetek honlapon történő olvasását, a majdani megjelenéskor a teljes e-könyv letöltését, valamint a tagság más, szintén menet közben kiötlendő előnyeit. Kedvezményt kapunk például szerző barátaim egyes újonnan megjelenő könyveire, rendezvényeire, és persze a tagok javaslatait is kíváncsian várjuk!

12-30-2011 15-30-52_005.jpg

Magyar kolóniánk Irakban a hetvenes évek közepén. Innen indul a történet.

„Bár az irodalmi minősége megvan a kéziratnak, a piaci eladhatósága kérdéses. A távoli kultúrák érdekesek a magyar olvasóknak, de csak egy szűk réteg számára."

Athenaeum Kiadó

„Más lapra tartozik”

 

Tartalom, legalábbis ami eddig megvan belőle. A már olvasható fejezetek címe mellett láthatóak a tervezett, de még nem végleges részek címei is.

 1. Mérlegképesség — már olvasható

 2. Terepszemle — már olvasható

 3. Mása — már olvasható

 4. A Szöszi” szövőszéke — 2021 nyarától

 5. Titoktartás — 2021 őszétől

 6. Vakszerencse — már olvasható

 7. Kívül tágasabb — 2021 nyarától

 8. Üdvrivalgás — 2021 őszétől

 9. Fejjel a falnak — 2021 nyarától

 10. Szélnek eresztett madarak — 2021 őszétől

A tagság díja, mely magában foglalja:

 

 • A már meglévő fejezetek honlapon történő olvasását.

 • A majdani megjelenéskor a teljes e-könyv letöltését.

 • Valószínűleg a nyomtatott könyv engedményes megvásárlását, bár ezt a kiadó nevében még nem tudom biztosra ígérni.

 • A tagság más, szintén menet közben kiötlendő előnyeit.

ELSŐ FÁZIS, 2021 nyaráig: 1500 forint

MÁSODIK FÁZIS, 2021 őszéig: 2500 forint

HARMADIK FÁZIS, az e-könyv megjelenése után: 3500 forint

A tagságra az általános bevezető elolvasása után található linkre kattintva lehet feliratkozni. A rendszer kérni fogja a felhasználó e-mail címét és egy választott jelszót, melyekkel később bármikor be lehet jelentkezni az oldalra. A registráció után 3 munkanapon belül elküldjük a fizetési instrukciókat. A fizetés megerősítése után az online könyv, valamint az oldalról letölthető anyagok korlátlan ideig hozzáférhetőek.

2021 nyaráig a könyv az első fázisban van, a feliratkozás jelenlegi díja tehát 1500 forint.

Átutalással fizetnék, instrukciókat kérek!

Köszömön! Nemsokára visszaírok.

 • Facebook Social Icon
bottom of page